Innemöte med bilder och dopp i grytan

by Ulf Oscarsson

På självaste luciakvällen samlades 21 medlemmar till den årligt återkommande bildvisningen med lite julmat. I år var det nästan hälften av deltagarna som tagit med sig bilder. Och de flesta hade hörsammat Görans uppmaning om maximalt 10-12 bilder var.

Det var blandat med bergfinkar och citronärlor från Munkahus, grodmunnar från Indien, sadelnäbbstorkar från Sydafrika och grönfläckiga paddor från Utklippan. Och en och annan VBOF-medlem hade också fastnat på bild. Ja listan kan göras lång!

Foto Maffe D

Foto Christer H

Bildvisningen klarades av på en dryg timma och sedan hade Måns och hans flinka medhjälpare dukat upp en rejält förstärkt mötesfika! Dopp i grytan och sill och ägg och skinka och korvar och köttbullar…
 Och då var VBOFs programpunkter för 2017 avklarade så då tillönskar vi alla en riktigt god jul och ett gott nytt fågelår 2018. Så ses vi den 10 januari kl 19 på Munkagården, då vi mjukstartar med lite fågelfrågesport och kampen om vandringspriset Knipan…

You may also like

%d bloggare gillar detta: