Nu startar vi verksamheten 2018

by Ulf Oscarsson

På Onsdag den 10 januari kl. 19 kör vi igång vårprogrammet 2018 för VBOF. Vi mjukstartar med den återkommande kampen om vandringspriset Knipan. Detta med en liten frågesport. Alla kan vara med, det är inte bara frågor om ruggningsmönster för Kanadatrut, rekommenderad innertemperatur på ugnsstekt rördrom eller suddiga bilder för artbestämning.

Svälj nu den sista av julskinkan, eller det vegetariska alternativet, och kom ner till Munkagården! Den berömda fikan kommer givetvis att serveras till självkostnadspris!

Vandringspriset är slöjdat år 2001 av den numera bortgångne Mästerslöjdaren Lars Petersson, Rödeby. Det har på senare år förvarats hemma hos Maffe Dornhäuser, men Knipan låter meddela att den börjar bli uttråkad och önskar förflyttning 🙂

You may also like

%d bloggare gillar detta: