Euro Bird Watch Day och Kulturnatten 2018

by Mats Olsson

På lördag den 6 oktober så är det fullt med aktiviteter. På förmiddagen mellan 06:30 – 12-tiden så finns vi i Munkahusviken. Där skådar vi tillsammans och njuter av förhoppningsvis ett gott sträck av tättingar. För att promenera från P-platsen till tornet så kan man svara på 10 tipsfrågor och få svaret ute i tornet. Vi har med oss material från BirdLife Sverige, Sveriges Ornitologiska Förening samt vår nya vikfolder.

Artlistan för dagen tar vi med oss till kvällens begivenhet – Kulturnatten.

VBOF finns i biblioteket mittemot Esters café där vi säljer vår nya “Fågelkalender 2019”. Vi har några fågelfoton och fjäderfrågor. Pins och annat kul från BirdLife Sverige säljer vi. Vi finns på plats från 17:00 – 23:00. Kl. 22:00 – 22:30 visar Peter Lundgren ett urval fågelbilder 1 våning ner på biblioteket.

Välkomna!

 

You may also like

%d bloggare gillar detta: