Nytt höstprogram!

by Mats Olsson

Coronasituationen gör att programkommittén har beslutat att tills vidare ställa in höstens innemöten. Istället erbjuder vi ett fylligt uteprogram, företrädesvis på lördagsförmiddagar! Ta en titt på programmet och notera redan nu i kalendern att de här tiderna är upptagna av fågelskådaraktiviteter.

Samtliga exkursioner är tänkta som enkla, pretentionslösa händelser där vi tittar på det som tidpunkten har att erbjuda i Västblekinge. Därför lämpar sig exkursionerna för alla som har ett intresse för fåglar och natur i allmänhet. Så ni som brukar vara med, prata med vänner och bekanta, gör dem uppmärksamma på att de här evenemangen finns. Alla är välkomna!

Vid de tillfällen då vi samlas under E22 vid McDonalds i Karlshamn får vi bestämma på plats hur vi ska köra, allt beroende på smittläget!

Vid riktigt dåligt väder kan aktiviteter ställas in. Håll därför utkik på hemsidan (vbof.se) och på VBOF:s Facebooksida.

Det kan dyka upp någon ny/tillfällig exkursion om det blir läge för det så håll koll på VBOFs grupp på Facebook eller här på hemsidan.

Blå kärrhök, grönbena, steglits och smådopping. Foto: Göran Andersson

You may also like

%d bloggare gillar detta: