Programmet för hösten och vintern 2019/2020

by Mats Olsson

Nu har vi lagt ut programmet för hösten och delar av vintern 2019 – 2020. Innemötena hålls som vanligt andra onsdagen på Munkagården i Karlshamn. Vi ses kl. 19:00 och håller på till runt 21:00. Alltid fika till ett billigt pris efter aktiviteten som består av föreläsningar, frågesport och praktiks spikande.

Programgruppen har valt att inte lägga upp programmet i “Fåglar i Blekinge” utan på hemsidan www.vbof.se och på VBOFs grupp på Facebook. Det innebär att programmet är mer flexibelt om det dyker upp något intressant som en extra exkursion, annan föreläsning eller att vi måste flytta datum. Vi försöker meddela detta i så god tid som möjligt isf.

Medlemmarna har alltid önskemål om olika exkursionsmål eller aktiviteter och då hoppas vi detta när fram till programgruppen så att vi kan få med det i programmet. Det kommer under veckan en mailadress dit du/ni kan vända er.

Har du någon som är intresserad att vara md och är nybörjare så ta med henne/honom på en exkursion eller till ett innemöte. Vi behöver bli fler och framförallt vore det väldigt kul om ungdomar kommer med.

VBOF har en dam/tjej grupp som kallar sig för “Lärkorna”. Dom samlas och skådar en gång i veckan oftast på fredagsförmiddagen. För att komma i kontakt med dem så klicka in dig på deras flik här på hemsidan.

Välkommen med under hösten och vintern!

Programgruppen Ulf, Göran, Jonas och Mats

You may also like

%d bloggare gillar detta: