OBS! Ändring i programmet!!!

by Mats Olsson

OBS OBS OBS!!!

Av olika anledningar så flyttas VBOFs “Vinterfågelexkursion” fram 1 vecka till lördagen den 26 januari!!!

Vi samlas då samma tid och plats nämligen – kl. 08:30 vid McDonalds under E22 i Karlshamn.

Men nu på lördag den 19 januari så är det “Örnräkning” och Du kan göra en insats genom att räkna örnar längs kusten. Slå dig ihop med en skådarkompis, ta med lite fika och välj ut en eller ett par olika lokaler och mellan kl. 09:00 – 12:00 och räkna de örnar Du/Ni ser.

Notera antal, klockslag, lokal, ev flygriktning och om det går även ålder (adult eller ungfågel (2k-3k)). Rapportera in ditt/ert resultat till Thomas Nilsson på thomas.nilsson@vbof.se så snart det går.

Lycka till och väl mött den 26 kl. 08:30

You may also like

%d bloggare gillar detta: