Två fina aktiviteter denna veckan!

by Mats Olsson

I morgon onsdag är det innemöte på Munkagården i Karlshamn kl. 19:00.

“Spanien – i ord, bild och ljud” från resan som ett antal medlemmar gjorde i våras till södra Spanien. Att möta våren och insträckande flockar av biätare, brunglador från Afrika till att se och uppleva flamingos och rödfalkar i Coto Donana var en underbar upplevelse. Kom gärna och ta dela v denna resa. Måns m.fl. fixar fika till ett trevligt eftersnack.

Ni har chansen att köpa VBOFs fina “Fågelkalender 2019”. Köp til dig själv och varför inte som julklapp till vänner och bekanta. Den kostar 180:- och det går med fördel att swisha till VBOF.

På lördag den 13 oktober så styr vi kosan till Torhamns udde för att förhoppningsvis se änder, gäss och mycket annat på sin väg från Sverige. Vi samåker från P-platsen under E22 vid McDonalds i Karlshamn 06:30. Tillbaka då vi känner oss nöjda med dagen. Ta med fika så det räcker, kläder efter väder (det kan blåsa och vara lite kyligt).

Välkomna!

You may also like

%d bloggare gillar detta: