Årsmötet den 11 mars

by Mats Olsson

Så har vi då lagt ytterligare ett årsmöte till handlingarna i VBOFs historia. Ett 20-tal medlemmar slöt upp och vi klarade av mötesförhandlingarna på ett smidigt sätt. Verksamhetsberättelsen lästes upp av ordförande Jonas och kassarapporten av kassören Anita. Revisorn Rune läste upp att de granskat räkenskaperna och att dessa var full till belåtenhet. Styrelsen för 2019 fick ansvarsfrihet.

Den nya styrelsen blev följande; ordförande Jonas Gustavsson samt ledamöterna Anita Gustavsson, Britt Fransson, Peter Lundgren, Johan Wolgast samt den nyvalda Jonas Fransson (välkommen i gänget!). Det innebär att valberedningen inte lyckades att hitta en ytterligare ledamot. Vi önskar dessa lycka till framöver och att alla vi medlemmar stöttar dem i deras och VBOFs arbete/verksamhet.

Bengt Nilsson och Bengt Petersson avtackades efter flera år i styrelsen. Stort TACK!

Efter detta så for vi iväg med hjälp av Ulf Oscarsson till Australien i ord och bild. En mycket uppskattade föreläsning om en kontinent som verkar mycket spännande.

You may also like

%d bloggare gillar detta: