Fler exkursioner i programmet!

by Mats Olsson

Nu har vi tillfört fler exkursioner i vårens program!

Det är flera mornar på Lindö udde där Blekinges Ornitologiska Förening i samarbete med Naturum Blekinge har sträckskådning på denna fina lokal. VBOF ska till Lindö den 30.3 (se programpunkten) men i övrigt ingen organiserad samling och avfärd dit planerad än men kan mycket väl bli. Detta kommer isf att meddelas här på hemsidan och på VBOFs Facebook grupp.

Där finns fågelskådare som hjälper till och berättar om de arter som passerar under sitt vårsträck från den 23.3 – 4.5 mellan 07:00 – 10:00. Den 4,5 är det dock längre upp på dagen eftersom det då är “Fågeltornskampen” och “Fågelskådningens Dag”.

Munkahusviken är bemannat dels på “Fågeltornskampen” på lördagen 4 maj och dels på “Fågelskådningens Dag” på söndagen den 5 maj.

Välkomna med!

You may also like

%d bloggare gillar detta: