Fåglar i Blekinge 2/21 – tekniska problem tyvärr.

by Mats Olsson

Blekinges Ornitologiska Förenings tidskrift Fåglar i Blekinge kommer fr o m nr 2/21 att finnas som digitalt nummer. Orsaken till att det blir digitalt är att portokostnaden för utskick av tidskriften är oförsvarbart dyr. Lär bli än dyrare framöver. BOFs styrelse har beslutat att nr 1 och 4 kommer i tryckt form och skickas ut. Nr 2 o 3 blir digitala och finns då på VBOFs resp KOKs hemsidor att tillgå. Troligen kommer även de andra två numren även finnas tillgängliga här i pdf form. Vi hoppas detta ska vara till belåtenhet av våra medlemmar.

Samtidigt uppmanar vi er som medlemmar att bidra med artiklar, berättelser från ert skådande. Det kan vara allt från en enkel reseberättelse, exkursion, egen skådning eller från en inventering som du gjort. Vi ser fram mot fylliga nummer av tidskriften framöver.

Tyvärr har vi tekniska problem med länken så det tar ytterligare ett par dagar att kunna läsa den.

You may also like

%d bloggare gillar detta: