Detta händer i helgen – Vinterfåglar inpå knuten och Örnräkning!

by Mats Olsson

Nu gäller det att ha anteckningsboken framme med vässad penna! Det är åter dags att delta i “Vinterfåglar Inpå Knuten”. Det ska alltså räknas vilka arter du har vid din matning. Läs igenom texten nedan så blir det enkelt att delta. Klicka på länken så får du mer information. Lycka till!

På lördag så genomför vi tillsammans med KOK örnräkning. Är du intresserad av att delta så hör av dig. Vi har några uddar/områden som vi behöver någon som letar och spanar efter örnar. Kontakta Mats på handpennan@gmail.com eller ett sms till 0760 11 03 69.

————————————————–

Vinterfåglar Inpå Knuten 2021!

Räknar fåglar gör vi helgen 29/1 – 1/2

Välkommen! 

Om du är ny inför Vinterfåglar, börja med att registrera dig här!
Har du har bytt e-postadress? Logga in med din gamla e-post om du kommer ihåg ditt lösenord. Uppdatera din personliga information med din nya e-postadress. Meddela supporten om du behöver hjälp med att byta.
Maila till support@birdlife.seVinterfåglar finns som app både till iPhone och Android.

Var noga med att du plockar hem rätt app, det finns ytterligare en app som heter Vinterfåglar inpå knuten. Som utvecklare skall det stå BirdLife Sverige.
Vill du rapportera via papper och skicka in? Här kan du ladda ned rapportkort för inskick via post.

Förra årets rapport kan du läsa här: Vinterfågelrapport 2020

    

You may also like

%d bloggare gillar detta: